Fine Art Giclée Printing

Art Print Service werkt met name voor autonome fotografen en kunstenaars. Werken vinden hun weg naar: galeries en musea en kunst verzamelaars over de hele wereld. De werken moeten daarom aan de hoogste eisen voldoen qua kleur en houdbaarheid. Om aan die eisen te voldoen, werkt Art Print Service alleen met originele pigment inkten en zuurvrije papieren van: Hahnemuhle, Canson en Innova.

Art Print Service levert: service, kwaliteit en advies, gestoeld  op ruim 30 jaar ervaring in beeldbewerking en Fine Art Gicléé printen. In 1998 stonden we aan de wieg van  de eerste Giclée printen gemaakt  in Nederland. Ten opzichte van de watergedragen dye inkten van destijds, zijn er grote sprongen gemaakt in kleurechtheid met de huidige pigment inkten en speciale zuurvrije inkjet papieren.
We delen de in de afgelopen decennia opgebouwde kennis graag met onze klanten.

foto: Scitex IRIS 3047, de printer waar Fine-Art Giclée printing mee begonnen is.

Printers
Art print Service maakt zelf gebruik van Canon ImagePROGRAF printers voor Fine Art Giclée printen op de verschillende hoogwaardige materialen. Maar werkt ook samen met partners die gebruik maken van Epson printers. We kunnen met elke klant en/of Fine Art print partner een juiste afstemming maken door de ons  in huis gemaakte ICC printerprofielen.
Tevens kunnen we voor de meeste andere print technieken zoals: sublimatie en UV-Print een zeer goede onderlinge afstemming maken.

 

Netwerk van gerenommeerde partners

Voor een aantal van onze producten werken we samen met geselecteerde partners. Onze klanten mogen daarom verwachten dat die  producten voldoen aan dezelfde hoge kwaliteitseisen die wij stellen aan als ons werk. De productie vindt dan ook meestal plaats onder toeziend oog van Art Print Service.
Ook voor onderstaande producten, bent u bij Art Print Service aan het juiste adres.

  • C-Printen op Fuji Crystal Archive fotopapier.
  • Opplakken op: Dibond, Aluminium, Polystyreen etc.
  • Inlijsten
  • Printen achter plexiglas
  • UV-Print direct op plaatmateriaal, zoals: Dibond, Forex, PetG (plexiglas) etc.
  • Textiel (peesdoek met aluminium frame)
  • Lichtbakken, zowel op doek als plexiglas.
  • Verzenden naar binnen- en buitenland.

Naast de printen voor exposities, kunnen we ook alles leveren voor de aankleding en promotie daarvan.

Voor een vrijblijvende prijsopgave, stuur een mail met uw verzoek naar: naar info@artprintservice.nl we nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.