Fine Art Giclée Print in basis baklijst

Een van de meest voorkomende producten die wij leveren is een Fine Art Giclée print in een baklijst. We hebben een compleet product samengesteld, met keuze uit 5 Hahnemuhle papieren en een baklijst in 3 kleuren: zwart, wit  en naturel hout. Afhankelijk van de grote worden de printen opgeplakt op 1mm Aluminium of 2mm sandwich materiaal.
Wij bieden u een kwalitatief zeer hoogwaardig product tegen een gunstige prijs.
De printen worden in de baklijst verlijmd met 5 mm ruimte rondom en afhankelijk van de dikte van het plaatmateriaal 4 of 5 mm verdiept. Hierdoor ontstaat er een zwevend effect. De lijsten worden aan de achterzijde voorzien van een aluminium ophang strip over de gehele breedte aan de bovenzijde.

Baklijst zwart

Mat zwarte lijst met zichtbare houtnerf. Het profiel is 33x40 mm, de zichtrand is 10 mm breed. De lijst is aan de achterzijde voorzien van een aluminium ophang strip. Dit voorbeeld is geprint op Hahnemuhle Photo Rag en opgeplakt op 2 mm sandwich materiaal.

voorbeeld foto: Sabina van den Heuvel Photography uit de serie "Corpus Dei".

Baklijst wit

Mat witte lijst met zichtbare houtnerf. Het profiel is 33x40 mm, de zichtrand is 10 mm breed. De lijst is aan de achterzijde voorzien van een aluminium ophang strip. Dit voorbeeld is geprint op Hahnemuhle Photo Rag Baryta en opgeplakt op 1 mm aluminium.

voorbeeld foto: Cornelisz "Harvesting Salt"

Baklijst blank hout

Blank houten lijst met zichtbare houtnerf. Het profiel is 33x40 mm, de zichtrand is 10 mm breed. De lijst is aan de achterzijde voorzien van een aluminium ophang strip. Dit voorbeeld is geprint op Hahnemuhle Photo Rag Pearl en opgeplakt op 1 mm aluminium.

voorbeeld foto: David van Dartel uit de serie "Op Vlieland"