Meteen naar de inhoud

Projectmanagement

Art Print Service is de aangewezen partner voor het begeleiden van fine art print projecten, exposities en evenementen. Voor zowel binnen als buiten exposities kunnen we oplossingen aanbieden in elk gewenste kwaliteit, materiaal, formaat en niet onbelangrijk elk budget.

ICONS expostitie van William Rutten in Museum Hilversum
William heeft de afgelopen 35 jaar beroemdheden uit binnen- en buitenland voor zijn lens gehad, hoog tijd voor zijn eerste overzichtstentoonstelling.
Ik heb in opdracht van het museum en William Rutten de productie mogen doen van alle beelden.
De selectie van 150 foto’s komen zowel uit zijn digitale als analoge archief. In de begin peridode van zijn carrière schoot William alles op dia van kleinbeeld tot 6x6cm. De dia’s zijn in de hoogst mogelijke kwaliteit gescand de digitale bestanden zijn, waar nodig met de modernste Ai technieken verbeterd.

De foto’s zijn allemaal fine art geprint en op  verschillende manieren en formaten afwerkt.  Zo zijn de foto’s: ingelijst in zwarte baklijsten, voorzien van plexiglas, opgeplakt op Dibond, losse printen met klemmen opgehangen, fotobehang tot 3 meter hoog, dimbare LED lichtbakken en een peesdoek van 4 meter hoog.

De expositie ICONS is nog te zien in Museum Hilversum tot en met zondag 18 september.
Kerkbrink 6
1211 BX Hilversum

De Schaduw van de Meester
De werken van de wereldberoemde Hollandse Meesters Rembrandt, Johannes Vermeer, Jan Steen, Vincent van Gogh en Mondriaan komen op een fascinerende manier samen in dit grootse project van kunstenaar Julius Rooymans, bekend van de productie ‘Nachtwacht360’. De grote fotografische werken zijn mogelijk gemaakt door de bijzondere samenwerking met het AFAS theater.

Voor dit project heb ik digitale begeleiding gedaan op de set, print voorbereiding en printbegeleiding van alle werken. De werken zijn uitgevoerd als fine art printen, ingelijst in vitrine lijsten en lichtbakken tot wel 25 meter breed.

De expositie is op bepaalde dagen te bezoeken in het nieuwe AFAS Theater te Leusden. Tickets zijn via de website https://www.juliusrooymans.nl/ te bestellen. Op de site vind je ook veel informatie over de totstandkoming van de werken en de historische achtergronden. Bovendien licht Julius alle werken toe met een audiotour.

Foto Festival Naarden
Bij het tweejaarlijkse foto festival in Naarden is Art Print Service betrokken geweest bij het vinden van oplossingen en produceren de werken voor zowel binnen als buiten toepassingen. Met elke deelnemende fotograaf is er persoonlijk contact over de afwerking van hun werken. Daarnaast denken we met de organisatie mee over zaken als : logistiek, montage, constructies, bewegwijzering etc.

YiP Art fotoveiling
Voor de tweejaarlijkse fotoveiling van de stichting Young in Prison, produceren we in samenwerking met Het Beeldgebouw de werken voor het overgrote deel van de deelnemende fotografen. Tijdens de productie is er nauw contact met de fotografen om tegemoet te komen aan hun individuele wensen.

Nachtwacht 360
Voor het Nachtwacht project van Julius Rooymans en Hans Ubbink, hebben we samen met Sponsor Canon Nederland en Het Beeldgebouw naar oplossingen gezocht om aan de wensen van Julius en Hans te voldoen. Met name de voor en achterkant van de Nachtwacht op werkelijk formaat en de lichtbakken van 200×255 cm waren een uitdaging.

foto: Julius Rooymans en Hans Ubbinink voor hun Nachtwacht op ware grote.