Projectmanagement

Art Print Service is de aangewezen partner voor het begeleiden van fine art print projecten, exposities en evenementen. Voor zowel binnen als buiten exposities kunnen we oplossingen aanbieden in elk gewenste kwaliteit, materiaal, formaat en niet onbelangrijk elk budget.

Foto Festival Naarden
Bij het tweejaarlijkse foto festival in Naarden is Art Print Service betrokken geweest bij het vinden van oplossingen en produceren de werken voor zowel binnen als buiten toepassingen. Met elke deelnemende fotograaf is er persoonlijk contact over de afwerking van hun werken. Daarnaast denken we met de organisatie mee over zaken als : logistiek, montage, constructies, bewegwijzering etc.

YiP Art fotoveiling
Voor de tweejaarlijkse fotoveiling van de stichting Young in Prison, produceren we in samenwerking met Het Beeldgebouw de werken voor het overgrote deel van de deelnemende fotografen. Tijdens de productie is er nauw contact met de fotografen om tegemoet te komen aan hun individuele wensen.

Nachtwacht 360
Voor het Nachtwacht project van Julius Rooymans en Hans Ubbink, hebben we samen met Sponsor Canon Nederland en Het Beeldgebouw naar oplossingen gezocht om aan de wensen van Julius en Hans te voldoen. Met name de voor en achterkant van de Nachtwacht op werkelijk formaat en de lichtbakken van 200×255 cm waren een uitdaging.

foto: Julius Rooymans en Hans Ubbinink voor hun Nachtwacht op ware grote.