Ga naar de inhoud

Fine Art Giclée printing

Art Print Service is de geprefereerde print studio van vele fotografen en kunstenaars. Werken vinden hun weg naar: galeries, musea en kunst verzamelaars over de hele wereld. De werken moeten daarom aan de hoogste eisen voldoen qua kleurechtheid en houdbaarheid.

Art Print Service levert: service, kwaliteit en advies, gestoeld  op ruim 30 jaar ervaring in beeldbewerking en Fine Art Gicléé printen. In 1998 stonden we aan de wieg van  de eerste Giclée printen gemaakt  in Nederland.
Sindsdien zijn er grote sprongen gemaakt op het gebied van kleurweergave en kleurechtheid. Wij werken alleen met zuur- en lignine vrije papieren van gerenommeerde fabrikanten zoals: Hahnemühle, Canson en Innova. In combinatie met originele pigmentinkten bieden we de hoogst mogelijke kwaliteit fine art giclée printen.

We delen de kennis die we de afgelopen decennia hebben opgebouwde graag met onze klanten.

foto: Scitex IRIS 3047, de printer waar Giclée Fine-Art printing mee begonnen is.

Bij Art Print Service kunt u terecht voor zowel kleine als grote producties, van een enkele print op A4 formaat, portfolio’s, tot tientallen ingelijste werken voor exposities. Teven bieden we maatwerk oplossingen voor het versturen en verschepen van werken, van enkele stuks tot periodieke acties.

Voor vragen of een vrijblijvende prijsopgave, stuur een mail met uw verzoek naar: naar info@artprintservice.nl we nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.